logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
18 Northumberland Avenue, London, UK
(+44) 871.075.0336
ouroffice@vangard.com
Follow us
 

Marketing Automation

Vassast i Sverige på Marketing Automation
Partner med de bästa verktygen.

Account Based

Marketing.

Rikta dina annonser selektivt mot din drömkund!

Rikta dina annonser mot specifika företag och genomföra en mer selektivt annonsmarknadsföring . Du kan själv välja var, när och av vem dina annonser ska ses av.

Kundmöte, inbound marketing strategi
Design

Kund

Segmentering.

Mer relevant kommunikation med rätt segmentering!

Segmentera dina kontakter dynamiskt baserat på den information du har om dem. På så sätt kan du kommunicera rätt typ av innehåll, till rätt kontakt vid rätt tidpunkt.

Lead

Scoring.

Lead Scoring gör att du vet när ditt lead är hett!

Händelser som dina webbsidas besökare har genomfört tilldelar poäng i deras profil. Du kan på så sätt ge dina leads och besökare en samlad poäng baserat på interagerat er med. Med lead scoring kan ni därför veta när ett lead är mer mottaglig för kontakt av en säljare.

Webbutvecklare
Design

Lead

Nurturing.

Håll era leads varma och ge dom rätt information efter deras behov.

Lead nurturing är processen att utveckla relationer med köpare i varje steg av försäljningstunneln, och genom varje steg på köparens resa. Det fokuserar marknadsförings- och kommunikationsinsatser genom att lyssna på behoven, och ge den information och svaren de behöver.

Riktade

Epost Kampanjer.

Anpassa er e-post kommunikation efter demografi & behov.

E-postmarknadsföring kan vara mycket framgångsrik när den används ordentligt, och ett sätt att maximera avkastningen på investeringen (ROI) är att välja det som kallas riktad e-postmarknadsföring. Riktade e-postmarknadsföring skiljer sig från sin stora motpart genom att skicka anpassade e-postmeddelanden till viss demografi, baserat på deras behov

Webbutvecklare
Design

Webbplats

Tracking.

Få koll på hur dina besökare når dig och vad som skapade deras intresse. Skapa en djupare förståelse för vad hos er som intresserar dom och håller dom kvar.

Få en exakt och omfattande översikt över all din webbplats trafik. Detaljer visar företagsinformation, källa till prospektet, hur mycket tid de spenderade på varje sida, och viktigast av allt, vad skapade deras intresse för er.

Vår process på Autogrowth.
Nulägesanalys

Vi genomför en nuläges analys av era CRM, CMS, Marketing Automation system samt övriga system som är kritiska för er verksamhet. Vi ser också över hur dessa system kommunicera med varandra och hur ni använder datan för att på bästa sätt kommunicera med era kunder och synas på marknaden.

Vertyg & Strategi

Vi tar fram verktyg  baserat på våra analyser, era målsättningar och de KPI:er som ni mäter er prestation på.

Tillsammans sätter vi upp en strategi för implementeringsarbetet och hur ni framöver kommer att arbeta i verktygen.

Arbetsflöden & Kampanjer

Tar fram arbetsflöden för er marknads och försäljningsavdelning samt ledning, för att på effektivast sätt arbeta med de nya verktygen och strategierna.

Vi skapar och genomför era första kampanjer med er och sköter era kampanjer framåt tillsammans med er.

Nyttlägesanalys & Optimeringsarbete

Vi genomför en analys av den nya situationen och miljön och presenterar för er, samt hur detta kommer att göra ert arbete med effektivt och lönsamt baserat på tidsbesparingar och ökad synlighet samt leadsgenerering.

Vi optimerar även eventuella delar i er nya miljö för att få maximal utdelning.

Fortlöpande marknadsarbete

I de fall som ni önskar att Autogrowth fortsatt arbetar tillsammans med er i era marknadsinsatser och kampanjer sker här efter ett fortlöpande marknadsarbete som digital marknadskonsulter.

Vi kan här assistera er i strategier för att ta fram content till web, sociala medier, epost kampanjer för Inbound Marketing.

Inbound Marketing

Ladda ner vår marketing automation guide!

Verktyg & Lösningar

Vi är experter på flera av marknadens populäraste verktyg. Som återförsäljare och implementerinsexperter kan vi hjälpa er från utvärdering, köp och implementering av verktyget.

Marketing Automation

upsales_logo_blue

Du vill öka tempot och sälja mer, du behöver en digital intäktsmotor som kan hantera det. Skapa ett fokuserat sälj- och marknadsteam med en plattform som hanterar hela kundresan.

triggerbee-logotyp

Rikta nyhetsbrev baserat på intresse, fånga in beslutsfattare och sälj fler produkter. Med TriggerBee kan du anpassa er digitala kommunikation baserat på vem besökaren är, var de kommer ifrån och var de befinner sig i köpresan.

Rule-Logotyp

Med Rule’s helhetslösning kan du utnyttja alla digitala fotspår som kunderna lämnar efter sig och bearbeta på bästa sätt – allt för att stötta en så effektiv automatiserad säljprocess som möjligt.

CRM

Pipedrive_Logo.svg

Du har inte råd att slösa bort dyrbar säljtid som att hantera upprepade administrativa uppgifter. Den här guiden förklarar hur du kan använda Pipedrives nya Workflow Automation för att omedelbart eliminera timmar med upprepade uppgifter.

upsales_logo_blue

Du vill öka tempot och sälja mer, du behöver en digital intäktsmotor som kan hantera det. Skapa ett fokuserat sälj- och marknadsteam med en plattform som hanterar hela kundresan.