logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
18 Northumberland Avenue, London, UK
(+44) 871.075.0336
ouroffice@vangard.com
Follow us
 

Inbound Marketing

Grymma på Inbound Marketing
Driver affärer med content.
Content
med värde.

Inbound Marketing är processen att få uppmärksamheten från potentiella kunderna, genom att skapa rätt innehåll redan innan kunden ens är redo att köpa. Det är ett av de bästa och mest kostnadseffektiva sätten att konvertera okända läsare till kunder och influensers till ditt företag.

Inbound marketing fungerar genom att locka rätt typ av trafik till ditt varumärke – de personer som är mest sannolikt att köpa det du säljer… När du väl vet dina buyers personas kan du arbeta direkt mot dina kunder genom inbound marketing strategier, som marknadsföring av innehåll, marknadsföring av sociala medier och nyckelordsstrategier.

InboundMarketing
Nå tillväxt med content.
Attract

Du behöver förstå vilka dina potentiella kunder är  för att ska skapa övertygande innehåll. Ett bevisat tillvägagångssätt är att skapa kundpersoner, så att du vet vem som vill ha din produkt, vilka intressen de är och var de ska hitta er.

Convert

När du väl har lockat intresserade besökare måste du konvertera dem till leads med hjälp av CTA (Call-To-Action). Vanligtvis med landningssidor för att få besökare att ge information, exempelvis en e-postadress och telefonnummer, i utbyte mot någonting de vill ha.

Close

Att stänga en konverterad lead kan vara en lång, känslig process. Börja med att rangordna dina leads med hjälp av lead scoring eller något annat tillvägagångssätt.

Delight.

Ditt inbound marketing program bör inte sluta när du har gjort försäljningen. Du behöver nu vårda kunden och omvandla dem till influensers/ambassadörer som kommer att sprida ord om ditt företag och dess produkter.

Lär mer om verktyg du kan använda för inbound marketing & marketing automation.
Content som skapar värde för dig och dina läsare!

Ladda ner vår inbound marketing guide!

,,

I think it is important to design things with a kind of personality.

,,

Design is a solution to a problem. Art is a question to a problem.

,,

Designs of purely willful nature cannot be expected to last long.