logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
18 Northumberland Avenue, London, UK
(+44) 871.075.0336
ouroffice@vangard.com
Follow us
 

Attract

Nå nya kunder med rätt innehåll i rätt kanal.
Attrahera rätt person med content,skapa värde som dina potentiella kunder vill se.

I vilka kanaler finns era kunder? Vart har ni möjlighet att nå ut till dem på bästa sätt där dom också är mottagliga för ert innehåll.

Hållbar strategi

Att skapa en hållbar och långsiktig strategi för att nå ut med värdefullt innehåll till era läsare och potentiella kunder i rätt kanal kommer hjälpa er spara både tid och pengar, men framför allt öka er konvertering på ert conent.

Vilket typ av content är dina potentiella kunder faktiskt intresserade av att ta del av? Vilka typer av texter, guider, whitepapers, bilder och videor samt ljud är dom faktiskt intresserade av att ta till sig. Allt handlar om värde, vilket värde skapar du för dina läsare och är det värdefullt och intressant nog?

Filosofi

Vår filosofi för content och inbound marketing är tydligt, när du skapar värde och ger ut content så gör du just det, GER ut content och skapar kostnadsfritt värde för dina läsare. Blanda inte ihop detta med försäljning. När vi skapar värde i form av content gör vi detta kostnadsfritt, när vi säljer så säljer vi.

Men viktigast av allt är att det content du ger ut har ett VÄRDE för din publik.

För att ditt content du skapar för att attrahera potentiella kunder ska kunna leda till att ni faktiskt får kontakt med dom, då gäller det att göra dina läsare till webbsidaförvärv. Detta betyder att du i det content som du ger ut i rätt kanaler ska leda läsarna mot er webbplats.

Och när de väl kommit till er webbplats ger ni dem mer värde för att på så sätt skapa ett värdefullt webbsidaförvärv för er.

När ni väl lyckats förvärva läsare till er webbplats är det otroligt viktigt att webbplatsen är attraktiv i sig själv,  samtidigt tillräckligt värdeskapande så att de faktiskt stannar på er hemsida.

Apple Iphone home app
Ladda ner vår guide för att attrahera!
Kontor