logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
18 Northumberland Avenue, London, UK
(+44) 871.075.0336
ouroffice@vangard.com
Follow us

Hur väljer jag rätt marknadsföringsverktyg för min verksamhet?

marknadsföringsverktyg

Hur väljer jag rätt marknadsföringsverktyg för min verksamhet?

Vill du effektivisera marknadsföringen. Skapa mer kvalificerade leads och bli mer effektiv i kommunikationen mellan marknads- och säljavdelningen? Då bör du överväga att investera i ett marknadsföringsverktyg. Men hur väljer man det rätta verktyget för din verksamhet? Hubspot, ActiveCampaign, SharpSpring och Hatchbuck är bara några av många marknadsföringsverktyg som finns på marknaden idag. 

Sen finns det enklare verktyg som alla som arbetar med marknadsföring bör ha. (Om man inte har ett fullbordat marknadsverktyg) MailChimp, Trello och Hootsuite för att nämna några. Men detta tar vi upp i ett annat inlägg längre fram. 

När du överväger ett marknadsföringsverktyg…

Är det viktigt att välja den programvara och det företag som bäst passar just din verksamhet. Det verktyg som passar dina unika mål. Fokusera inte på de enskilda funktionerna, utan fokusera på affärsresultaten och det långsiktiga partnerskapet. Det är då som du lägger grunden för att verkligen skapa resultat med din marknadsföring. 

Marknadsföringsverktyg, Autogrowth

Här är några resurser som hjälper dig att göra ditt strategiska beslut.

Fortfarande osäker?

Om du fortsatt är osäker på vilken lösning som passar din verksamhet. Då rekommenderar jag dig att ladda ner Autogrowth’s guide inom Marketing Automation.

Autogrowth är oberoende implementations- och strategisk partner till närmare tio olika leverantörer av marknadsföringsverktyg. Så vi känner oss trygga i att säga att vi kan hjälpa dig i beslutet av vilket verktyg som passar just din verksamhet.  Som vi nämnde ovan så fokuserar vi på affärsmålen och vad ni som företag vill få ut av Marketing Automation.

Välkommen att kontakta oss!

Comments: 2

 • Sandra Wasserman
  March 22, 2019 3:05 pm

  Rätt verktyg sparar både tid och pengar! Har själv använt mig av bl.a Hubspot och ActiveCampaign. Tack för bra tips!

  • admin
   March 22, 2019 3:17 pm

   Vad kul att du gillat inlägget. Precis som du säger kan du spara otroligt mycket tid och pengar med rätt verktyg på plats!
   Du nämnde att du tidigare använt Hubspot och ActiveCampaign. Vad använder du idag?

Post a Comment